söndag 15 juni 2008

Födelsedagsfirande!

Idag var det min tur att fylla år tänker inte säga hur mycket, men det går nog att räkna ut om man läser tidigare inlägg. Både sol och regn har vi fått uppleva och min tanke att sitta ute och fika i trädgården ville sig inte riktigt, jag hade drömmen om att få duka ett lika fint bord som Leila har i sin bok och i sitt program men det får bli en fortsatt dröm. Vi fick sitta inne men fikat smakade gott ändå. Dessa bakskålar fick jag av min föräldrar, nu blir det ännu roligare att baka!

Jag har fått en massa fina saker och pengar samt presentkort i favoritbutiken Nice som nyligen har öppnat i nya lokaler. Där finns massa saker som jag kan tänka mig att köpa. Tack J & S och för presentkortet och PUSS på er! Tack alla andra för fina saker! Tänkte visa en del av det jag fått och väntar med en del.
Härlig tekanna med hjärta på, det finns koppar och skålar i samma serie......


Läckbergs nya bok var något jag önskat mig ser verkligen framemot att läsa den. Kokboken fick jag av min man och son, det finns en massa recept som jag genast vill prova.

4 kommentarer:

  1. Många hjärtliga grattulationer på din födelsedag..... Vilka fina grejer du fått, helt underbara bakskålar... och vilka härlig muffins/cupcakes.... Hoppas att du haft det superhärligt...
    Många grattis kramar
    Annika

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis! Muffinsen är så fina och skålarna också!

    SvaraRadera
  3. Gratis i efteskott!!
    Nejmen så fina presenter du fått, härligt att de vet precis vad du önskar dig!
    Jag såg mitt första avsnitt av "Leila bakar" i söndags tom min mor som är helt, och då menar jag helt ointresserad av inredning gillade hennes stil:-)!

    Kram på dig och njut av sommaren

    Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Grattis på din födelsedag. Vilka fina saker du fick. Blir verkligen sugen på cupkakes när jg ser dem du har gjort.
    Kram Frida

    SvaraRadera