måndag 16 juni 2008

Tallrikshylla

Äntligen är min tallrikshylla färdig, det tog lite tid att få upp den på väggen, eftersom jag behövde hjälp med det. Nu sitter den där i alla fall lite sned men ganska charmig med tanke på att jag köpte den för endast 20kr. Mina favorit bakböcker "A piece of cake" och "Njut en smula" har fått sin plats i hyllan. Sen fick jag ta en tur till närmaste loppis och fynda några söta tallrikar.


9 kommentarer:

 1. Så fint! Klurar själv på en modell som maken får tillverka, har inte bestämt mig ännu riktigt...
  Trevlig fortsatt midsommarvecka!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint med en tallrikshylla. I vårt nya hus kommer det garanterat att åka upp en tallrikshylla på väggen! Antingen i matrummet med fat på eller i köket med mina kokböcker.
  Fina presenter du hade fått också! Lyckliga du som får baka så fint!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Din tallrikshylla vart jättefin...gillar din tallrik med rosor, den är mycket vacker.... Du frestas med kokböckerna, blir sugen och hungrig...mmm.
  Ha en bra kväll
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hej! Å vilken fin blogg du har, vilken lycka att jag hittat den. Är det okej att jag länkar din blogg från min? Jag håller verkligen med dig om att Leilas bok "a piece of cake" är bra. Vilka bakverk, vilka bilder, vilken kvinna! Såå inspirerande! Trevlig sommar! Hälsningar Madeleine

  SvaraRadera
 5. Åh så fint det blevmed din tallrikshylla..
  kram anna

  SvaraRadera
 6. Ja, äntligen är husvagnen klar! Nu behöver vi inte tänka mer på det utan bara njuta av allt fint vi har på semestern.
  Jag tror att din husvagn kommer bli jättefin!
  Heja Sverige!
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vilken fin talrilshylla.
  Kram frida

  SvaraRadera
 8. Vad fint det blev!!!

  SvaraRadera
 9. Vill bara önska en superhärlig midsommar...
  Kram Annika

  SvaraRadera