onsdag 9 april 2008

Äntligen!

I går fick jag mitt efterlängtande paket från Internetbutiken Englamaria. Hon har otroligt mycket fina saker och till bra pris. Från det att jag beställde till att jag fick paketet tog det bara några dagar, Bra service! Därifrån kommer det bli fler beställningar från Ekebo.

.
Korgen och den lilla kronan som hänger på glasklockan var med i paketet.


Den lilla lyktan passde bra på mina krokar i köket.

Det blev några hjärtan också, såklart! Några fina kort och en ljusstake, återkommer med bilder när de hittat sin plats. Lite städning i källaren blev det idag och då hittade jag mina pelargonier från i somras, jag hade glömt bort dem men nu står de i källarfönstret och ska få ljus på sig. De är inte så fina nu men jag hoppas att de blir vackra till sommaren. Kommer inte ihåg vilken färg det är på dem....jag tror de är vita....hoppas det!

3 kommentarer:

 1. Åh vad fina saker du köpt, det är så smart att köpa på nätbutiker har jag lärt mig nu efter att ha börjat blogga:-) Jag ska köpa en sådan änglapålle, ska sätta in pengar från Singapore först bara:-)

  Du (nu skäms jag om jag har fel) men om det är mina Vita änglar du har länkat, så har jag ju ändrat namn till Making it lovely.

  Om det är min blogg, så är jag jätteglad att du har länkat till mig, men ändra gärna namn.
  Kram, kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker! Får nog ta och kika in i den nätbutiken. Väldigt trevlig blogg du har. Det är första gången jag tittar in här. Återkommer gärna! Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Gibson mår sådär, han är sur på struten! Jag behöver hjälp med att göra "grupper" och göra snyggt på bloggen. Kan vi ha en kurs?
  Kram grannen

  SvaraRadera