måndag 4 januari 2010

Årets första tulpaner!

Så fort dessa tulpaner kom in mitt kök åkte granen och de flesta andra julsaker ut. Det är alltid så mysigt att plocka fram allt i december men det är lika skönt att plocka bort det efter nyår. Nu vill man ha in ljuset, färgerna och våren trots att det är några månader kvar tills dess. Hoppas ni alla haft en bra start på det nya året Kram Malin!

8 kommentarer:

 1. Härligt vackra tulpaner!
  Tack, Malin! Jag fick genast lust att städa undan alla julgrejer.
  Hälsar Ullis, som hatar att städa...

  SvaraRadera
 2. Ja, nu är årets första tulpan-inköp nära här också :) Idag åkte granen ut och en hel del av julinredningen. Litegrann finns kvar men bara neutrala grejer.
  Längtar efter nya blommor i fönstren och ljusare dagar.
  Så roligt att se dina fina tulpaner!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig färgpalett!! Vårfräscht!

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina tulpaner. Ja visst får man väl vårkänslor av såna..... Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Hej Malin! Åhh vad fint det är med tulpaner! Jag tror jag oxå får lov att köpa mig en bukett imorgon. Ha det bra Malin. Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Ja tänk att man kan tröttna på julmyset också! fast här har vi nog granen kvar ännu... Mmmm så härligt med tulpaner :O)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Vilken färgklick! Jag längtar också vår och fräscha färger. Och tulpaner är så vackert. Tänk att det bara för ett par år sedan var näst intill omöjligt att få tag i dem så här års.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Malin!
  Vilka vackra tulpaner!! Jag stod på Ica Maxi idag och höll i ett knippe vita tulpaner men de var så späda så jag köpte dem inte..får kolla i nån annan affär om det finns finare, det är så härligt med färska blommor hemma:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera