torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År!Så här på nyårsafton blickar man lätt tillbaka på det gamla året och de stora förändringar som skett här i Ekebo. Det största var nytt kök, huset har också ändrat utseende med ny panel och nya fönster. Allt är inte riktigt klart men jag tycker ändå att vi kom en bra bit på väg. Andra höjdpunkter under året var när lilla E föddes i mars, mosters lilla solstråle. Semestern med familjen till Österlen med flera härliga varma dagar på stranden tillhör så klart en av höjdpunkterna. Jag kommer även att komma ihåg denna jul som bjöd på mycket snö och kyla. Mitt inredningsintresse blir bara större och större och jag känner att bloggen gör att jag utvecklas, nu hoppas jag på ett nytt år med många trevlig höjdpunkter. Huset ska bli klart med de renoveringar vi påbörjat och så hoppas jag på att vårt sovrum ska få sig en uppfrächning (men det vet inte min man om än). Boken på bilden fick jag av min man i julklapp, så snällt, får många idéer när man bläddrar igenom den.

Gott Nytt År på er alla som kommer in och läser eller bara tittar på bilderna. Tack för alla kommentarer det värmer otoligt mycket!

3 kommentarer:

 1. Hej Malin! Härligt det är att få en återblick av ditt år 2009. GOTT NYTT ÅR och jag hoppas att ditt 2010 blir ett fint år. Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Hej Malin!
  Kikar in för att önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Fortsätter gärna att följa din blogg under 2010:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Ett härligt år och jag fortsätter att följa dig.
  Den fina boken fick jag också av mamma i julklapp. Jag hade önskat mig den, för att den är så fin och tjejerna som gjort den är här ifrån.
  Gott nytt år, Malin!
  Kram Susanne

  SvaraRadera