torsdag 9 juli 2009

Semester till Österlen!

Hej på er! Det blev en liten paus från bloggen eftersom vi har varit på semseter till Skåne och underbara Österlen. Fint väder hade vi nästan hela tiden så S och jag har badat i havet det blev också lite turer till loppisar och butiker. Fick faktiskt med mig mannen och sonen på en heldags loppistur....många stora härliga loppisar.....men inte en sak fick följa med hem????..... Men nu är vi hemma igen med massor av inspiration. Här kommer lite bilder från Skåne!8 kommentarer:

 1. Go´kväll!
  Österlen är underbart,tyvärr har ja inte varit där på ganska många år nu.
  Men då bodde vi i simrishamn,och besökte bl a Ale stenar,kivik. I simrishamn hade dom då loppis i en park som var fantastisk.Vi var även till cafe annorlunda.
  Bloggandet har inte så stort utrymme på sommaren,men det tar vi igen till hösten.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Ja brödlådan va ju sååå fin! Kände att jag inte hade plats! Men i ditt nya kök skulle den vara fin!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för din hälsning! Blir sugen på att åka till Österlen igen när jag ser dina fina bilder. Verkar som om ni har haft en underbar resa. Jag kikar in här i mellan åt även om jag har tagit paus ett tag från inläggen.
  Hoppas du får en trevlig helg!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 4. Så jättejättefint det blev i ert kök!! Och så jättefina semesterbilder du visar. Låter otroligt att inte hitta en ända sak att fynda på loppis ;O) men så är det nog ibland...
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det härligt på Österlen, längtar tillbaks dit när jag ser dina bilder. Ha en trevlig helg. Hoppas vi kan ses någon dag nästa vecka.
  Kram Emma

  SvaraRadera
 6. God afton Malin...och tack så mycket för dina kommentarer hos mig...De gör mig glad....Vilka härliga semesterbilder du bjuder på....Ni ser ut att ha haft det härligt...Har själv bara rört mig i de trakterna som mycket liten och mins just inget av det...Ett ställe att besöka igen kanske någon gång...Efter vårt bullbak idag bestämde vi hos för att boka biljetter lite mer söder ut..ja en si så där 80mil söder ut:) Till mina gamla hemtrakter vi far till Sthlm om en vecka och det skall bli kanon...jag längtar till mina syskon, mamma och mina väninnor och i det här rusket blir den längtan inte precis mindre...Nu kan jag börja planera för resan och det skall bli roligt.
  Ha en skön och bra helg.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Godkväll! Men vad fint köket blev. Lyckliga ni!!! Jag gillade det verkligen! Nu behöver ni ta det lugnt ett tag, för jag kan tänka mig att det varit slitigt. Fina bilder från Österlen du visar.Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Gillar Österlen, var där för några år sedan, men det regnade mest...
  Vi ska på bröllop till Lund 25:e juli, skulle vilja åka runt lite i Skåne då.
  Ha det bra!
  Kram Susanne

  SvaraRadera