torsdag 18 december 2008

Granris till trappen!

Nu kan både köpa gran och handla julklappar bockas av från listan. Min man J och jag var nämligen till stan igår och fixade de klappar som var kvar att köpa och vi lyckades väldigt bra tycker jag. En gran blev det också en kungsgran. Hade tänkt att ha vitt och silver i den i år men det gick inte S med på. Han vill att det ska var rött i granen och att det var väldigt orättvist att bara mamma skulle få bestämma vad som ska vara i granen..........vi får se hur vi ska lösa det problemet. Men ännu har inte granen fått komma in, vi brukar vänta till dagen innan julafton.Men lite annat ris har jag tagit in som jag satte i en korg som jag köpte på rea för några år sedan men inte hittat något användningsområde för den tidigare. Ett enrishjärta har det också blivit.....passar på att visa vår fina vita dörr som J har målat......äntligen!2 kommentarer:

  1. Vad juligt det var med nedsignande snöflingor på bloggen. Varför inte ta in granen tidigare och njut av dess vackra skapelse med en "god kopp the"? Vi har satt vår i foten så att den hänger ut sig och sen ska den på plats i morgonkväll.
    Kram grannen

    SvaraRadera
  2. Vår gran kommer också in dagen före julafton. Har så alltid varit...:O) Mysigt hjärta du gjort! Ha en skön helg. Kram Mia

    SvaraRadera