tisdag 16 december 2008

Julgodis!!

Julklapps inköp, städning, göra godis, köpa gran, pynta gran, slå in julklappar, pepparkakshus........... ja, listan blir lång så här en vecka innan jul. Jag är väldigt bra på att skriva listor på vad som ska göras och sedan bocka av det som har gjorts. Det jag har lyckats göra på listan så här långt är baka pepparkakshus och godis några julklappar är inhandlade och lite pynt har plockats fram. I mitt vita skåp i arbetsrummet har jag ställt i ordning för alla gotter som vi gjort. Knäck, marknadsnougat och nougatcrisp har det blivit...... inga bilder på godiset men lite bilder från skåpet kommer här.Har fått en utmaning av Annika Vita knutar, ska fundera lite på den. Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder. Gott med godis, ibland iaf :) Visst är det mycket man ska göra. Men jag är i stort sett klar med allt, bara granen och lite piff som ska fixas på söndag :)
  Ha det gott, kram

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt! Här finns det både en och annan (och tredje) lista på vad som skulle göras, men nu är dottern sjuk så får se hur vi andra klarar oss...
  *Fniss* jag har också köpt såna där polkakäppar!

  SvaraRadera
 3. Dom där carl larsson figurerna finns hos oss också. Dock inget hemgjort julgodis...:O) Månne vi hinner ännu.

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Gillar det röd-vita temat :)
  Bra med listor - annars gör man bara allt annat utom det man måste få gjort!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Vad mycket gott och vilka söta små tomtar!
  Kram Frida

  SvaraRadera