söndag 5 oktober 2008

Rivjärn, choklad och hjärtan!

När jag var på loppis förra helgen hittade jag några gamla rivjärn. Funderade lite på om jag gillade dem eller inte, men köpte dem inte. Har nu i veckan gått och funderat på dessa och tänkte att de skulle passa bra i mitt kök. Så igår tog jag med mig svärmor K till loppis och köpte dessa två. Fatet de står på köpte jag också, har tittat på ett liknande i en inredningsaffär men tycket det kostade lite för mycket. Detta betalade jag endast 20 kr för.



Hade gäster på middag i går kväll och då fick vi det fina hjärtat med choklad i hon vet vad jag gillar, både choklad och hjärtan! Tack tack för en trevlig kväll och sött hjärta. Pappersrullehållaren är det ett tidigare inköp som jag inte visat. Både den och hjärta är "Madam Stoltz".



Vill också passa på att fira storasyster som fyller år idag, Stort grattis E! Vi ska dit och gratulera idag, då får jag gosa bebis!! Tänkte också ta lite bilder i deras fina nya kök.


Ha en skön söndag! Kram Malin

6 kommentarer:

  1. Tack så mycket för dina snälla ord :)
    Ja pappersarket köpte jag på Panduro för 9:-/ark. Det är ett scrapbookingpapper som fungerade alldeles utmärkt att göra ex strutar som jag visar i min blogg idag :)

    Vilken tur att du köpte rivjärnen ändå :) det är så med vissa saker, man måste få fundera om man tycker om dem eller inte.

    Jättefin hushållspapperhållare och choklad är väl alltid gott i alla lägen ;)

    Önskar dig en fortsatt mysig söndag.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. En sådan rullehållare hade inte varit fel... De brukar ju inte vara så sexiga annars :)
    Fina fynd!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  3. Hej hopp... Tack för dina snälla ord =)
    - Mysigt att få små saker som man gillar,, Ååå spännande att få kolla in din systers kök =)

    Kram och ha en bra start på den nya veckan...

    SvaraRadera
  4. Jag har ett gammal rivjärn stående med ett ljus i. Mysigt när det lyser! Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  5. Snyggt med rivjärn, gillar din pappershållare.
    Hoppas du får en bra vecka!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  6. Hej Malin! ååå vilka snygga rivjärn, passar finfint hemma hos dig tycker jag. Det vita fatet var super det med. Madam Stoltz har så snygga grejer. Köksbilder ser jag fram emot. hihi. Kram Madeleine

    SvaraRadera