torsdag 18 september 2008

Utmärkelse!


Jag får tacka snäll Frida med bloggen Spetsar och Volanger för den fina utmärkelsen. Det värmde verkligen en morgon jag tittade in hos henne. Denna gång känns det lite extra bra eftersom jag inte känt samma inspiration till min blogg just nu. Men nu blev jag lite inspirerad igen.

Jag vill gärna ge vidare denna utmärkelse och det finns många att ge den till, men denna gång ger jag den till Kicki med bloggen och butiken Min skattkammare. Både för en inspirerande blogg och för varmt mottagande i butiken.


***************************************************


Idag tänkte jag visa lite bilder från vår hall på övervåningen. Skänken kommer ursprungligen från min pappas släkt, jag tror att den har stått i min farfars föräldrahem (måste kolla upp det lite noggrannare tror jag). Karmstolen kommer från min mans mormor och morfars tidigare hem.









5 kommentarer:

  1. Nämen......vad gullig du är! Åhh, vad sånt värmer......TACK snälla!
    Jag känner mig lite som du, att jag tappat lite gnistan att blogga, det tar ju sån tid att fara runt och kommentera. Men det går nog upp och ner det där! Nu blev jag lite piggare igen! ;o)
    Vad fint du visar där hemma, roligt att se att du inte målat om skänken....hi hi....då behöver inte jag ha dåligt samvete att jag inte heller gjort det! Jag tycker dessutom att de är riktigt fina så där i furu också!
    Önskar dig en riktigt fin dag!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. vad roligt att hitta till dig, nu måste jag kika runt lite.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Jättefin skänk! Precis en sån modell har jag alltid önskat mej... Har platsen bokad åt den också i sovrummet och nu står där en annan ful byrå...:O) Ha en skön helg! Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Så fint det var i hallen :) Mysigt och ombonat!
    Roligt att höra dina tankar om inredningsstilar. Kul med diskussioner om sådant.
    Så fin lyktan var med det enkla hjärtat på - det behövs egentligen inte mycket alls.
    Önskar dig en trevlig helg!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig hall! Den stolen skulle jag gärna suttit i.
    Hoppas du fåren trevlig helg!
    Kramar Frida

    SvaraRadera