lördag 20 september 2008

Utbyggnad

Min man och jag funderar på om vi ska bygga ut. Det skulle vara otroligt skönt att få ett större och framför allt en nyare kök. När man ska dra ut lådorna i köket får man ta i med hela kroppen och spisen är i minsta laget och det är endast två plattor som fungerar. Något annat med vårt charmiga kök är att bänkarna är alldeles för låga. Vi behöver ett mer praktiskt kök anpassat till oss. Men vi får se vart det slutar, ska vi bygga ut tillkommer en hel del saker vi bör göra som att dränera om, byta panel och fönster. Ja, ni hör listan blir lång, men någon gång måste man börja.
Fram tills dessa får jag nöja mig med att pyssla och göra fint där jag kan. I går var jag ute och fixade med alla blommor och gjorde fint på verandan. Här är resultatet.
5 kommentarer:

 1. Otroligt vackert!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Så fint med den vita kålen tillsammans med den vita ljungen. Min prydnadskål mår inte bra just nu så en omplantering är att föredra. Jag får nog införskaffa vit ljung och plantera i en större kruka utomhus.. Vilken inspiration!
  Va jobbigt det låter att behöva sätta in en extra dörr på vintern. Vår dörr tog ett par timmar att byta ut och den nya dörren var den billigaste som kunde letas upp med ljus och lykta. Och den håller tätt!
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 3. Ahhhh så fint du har gjort det på verandan! Härlig höstprakt också:-

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Vilka fina planteringar du gjort. Det var så fint med den vita lyktan vid sidan om:)
  Kul att hitta till din blogg.
  Kommer in fler gånger :)
  Mvh Annika

  SvaraRadera
 5. Fint med den vita kålen och ljungen, det är det lilla enkla som man får till som är fint. Det blir alltid lite förmycket när jag håller på att pyssla, men det finns mycket fina och bra tips på alla bloggar som finns. Tack för en mycket fin blogg. MVH Carro =)

  SvaraRadera