tisdag 23 september 2008

Hjärtan

Som ni säkert redan har förstått så gillar jag hjärtan. Vilket material har ingen betydelse de kan vara i glas, keramik eller trä. Många av de jag har är sådana att hänga på något annat eller så sitter hjärtat på något som på te muggar eller på en vas. Jag har några skålar och fat som är formade som hjärtan. Många gånger då jag ser ett hjärta som jag gillar så köper jag det. Vilket gör att vi har ganska många här i Ekebo. Jag har inte räknat dem och tänker inte göra det heller. Det här inlägget hade kanske passat bättre på "Alla hjärtans dag" men det är så långt kvar tills dess och idéen fick jag idag så här kommer en liten del av de hjärtan jag har. Några av dem har ni redan sett andra inte (tror jag). Ha det gott i höstsolen Kramar Malin!

7 kommentarer:

 1. Så fint med alla hjärtan :)

  Girlangen med höstlöv måste jag tyvärr säga är fusk, oäkta blad inköpta på Blomsterlandet men väldigt fina ändå tycker jag :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina hjärtan du har i din samling.
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. Vilket trevligt inlägg!
  Jag har nog också en del hjärtan, när jag tänker efter... Fin idé var det, kanske man kunde göra liknande fast med nåt annat tema...?

  SvaraRadera
 4. Hjärtan är alltid fina oberoende material...:O)

  SvaraRadera
 5. Hjärtan är alltid fina :) Du hade många fina ju.
  ha det gott, kram

  SvaraRadera
 6. Ja det är något speciellt med hjärtan - så fina du har!

  Jag har nog en ganska stor samling jag också.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 7. Hejsan och vilka fina hjärtan du har och många är dom verkligen...Har missat några av dina tidigare inlägg, det är ett jobb det där med att ändra eller bygga ut/till. Vi håller på att försköna vårt kök men det blir inte bara ett par saker som skall göras..t ex nu får vi spackla en söndertrasad vägg för att kaklet satt som berg..det blir alltid extraarbete hur man än gör tycker jag...roligt är det förstås när det är klart....
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kram Annika

  SvaraRadera