lördag 30 augusti 2008

Shoppingrunda!

Ja i går var vi iväg på shoppingrunda och oj vilka fina butiker vi åkte till. Med fantastiska saker i. Den första var Lilla Ugglebo som säljer kläder och inredning, där hittade jag äntligen en knoppbräda som kom upp lika fort som jag kom hem. Nu hänger den vid soffan i vardagsrummet.Sedan åkte vi vidare och hamnade vid Smultrongården, vilket ställe, gott fika och mycket fina saker. Det var bara svårt att bestämma sig. Tillslut blev det i alla fall en glaslykta och en duk. Hjärtan som ligger på duken inhandlades på Lilla Ugglebo.Skålen och fatet hittade jag på en loppis likaså gräddkannan och sockerskålen som min mamma köpte till mig, Tack snälla mamma! Den sista butiken vi åkte till var Min Skattkammare som är en hantverksbod, där man kan köpa otroligt vackra tavlor och annat hantverk i trä som ägarinnan själv gör. Där blev det ett hjärta så klart och en söt liten nyckelpiga. Hon hade även en lampett som jag blev väldigt förtjust i men plånboken tillät inte det igår.......det blir nog en sväng dit snart igen.

3 kommentarer:

 1. Tackar för flera idéer jag fick av det här inlägget! Kul att ha en knoppbräda i vardagsrummet, själv tänkte jag aldrig så långt :P
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Så fint med knoppbrädan i vardagsrummet.:)
  Du har verkligen hittat fina saker...
  Ha en super bra vecka
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  Tack för besöket och den fina reklamen du gör! Det är så roligt med alla oväntade människor som hittar hit, ni betyder så mycket och ger ny inspiration!
  Tänk att det är september nu också, vad det springer iväg......
  Hoppas det blir många fina brittsommardagar att njuta av.
  Vilket fint hem du har, allt är så ljust och smakfullt!
  Hälsa de andra som var med också!
  Ha det så bra!
  Kram Kicki

  SvaraRadera