måndag 9 juni 2008

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en helg i Karlsborg. Vi har haft det super skönt, badat, besökt fästningen, fiskat och shoppat lite. Jag hittade två butiker i Karlsborg en som hette Hemtrevnad, där fanns det mycket fint, absolut värt ett besök om man har vägarna förbi. Jag shoppade en fyrkantig blomlåda/kruka i zink och en prickig kökshandduk. I den andra butiken, Ugglan, fanns det en massa prylar böcker, leksaker,inredning och mycket annat, där köpte jag två vita ljuslyktor från Sia, bilder på sakerna kommer vid senare tillfälle. Hade också tänkt att besöka ett loppis men det ville inte min son har var väldigt bestämd och det var varmt så jag fick ge mig :) vi åkte till campingen och badade i stället.

Ska också passa på och tacka min snälla granne som köpte tre hjärtan till mig på loppis i helgen, en ljusstake, och två fat. Tack Tack!

Här kommer lite bilder från Karlsborg!

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Varkar som du också har haft en bra helg:-)
  Kram frida

  SvaraRadera
 2. Låter underbart med en sån helg! Vilka vackra bilder, man känner hur stilla och skönt det är...:O)

  SvaraRadera
 3. Var det husvagnspremiär eller har ni varit ute tidigare i år? :) Vi har inte kommit iväg än men till midsommar har vi en plats på en camping i alla fall! Hoppas det blir fint väder bara - annars kanske vi struntar i den platsen...
  Hur går det med Greengate-inredningen till husvagnen?
  Kramar annika

  SvaraRadera
 4. Men åååå, varför har jag inte hittat din blogg tidigare?? Helt underbar är den ju, gillar allt du visat! Bra smak har du!
  Har en liknande liten pall, kanske jag kan låna din idé med text på?
  Fint vardagsrum ni har, jag velar själv mellan samma stilar som dej, men det kan väl bli bra med en blandning också... Jag gillar också när möbler har en historia bakom sig!
  Ha en bra vecka! ~Anki~

  SvaraRadera
 5. Jag har en utmaning till dig på min blogg! Om du vill förstås :)
  Kram Annika

  SvaraRadera