måndag 5 maj 2008

Nymålat!

Tyvärr blev det inga kuddar idag, jag hade ingen vit sytråd....trist, jag får köpa lite tråd när jag åker till Ikea i eftermiddag. Jag har målat en bricka i stället den blev hel vit och det lilla hjärtat jag köpte på loppis blev också vit.Jag funderar på vart jag ska ha hjärtat, just nu hänger det på skafferidörren i köket.

7 kommentarer:

  1. Hej! Kikade runt lite hos dig. Vilka loppisfynd du gjort! Visst är det kul när man tar sig en runda och hittar MASSOR med spännande prylar. Har haft loppistorka ett längre tag men i förra veckan lossnade det rejält. Härligt med sommar, då ploppar det upp lite loppisar här och var. Brickan blev jättefin, tänk vad lite vit färg gör mycket.../Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! kul att kika in hos dig,vilken underbar trälåda du har i det andra inlägget.Längtar till sommaren och alla loppisar.
    Kika gärna in hos mig på:

    tildaochmamma.blogspot.com

    Kramis Tess

    SvaraRadera
  3. Tråkigt när man tänkt ta sig för nåt och det saknas grejer:-) Men du fick ju annat gjort som blev så fint, ja allt blir så fint med lite vitfärg.

    Ha en härlig tisdag!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hej Malin!
    Nu har jag tillslut hittat rätt.
    Vilka fina bilder du har tagit. Jag får nog komma bort och få lite ideer. Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Massor med fina loppisfynd du gjort! Underbara trälådor! Och vit färg på vissa saker gör dem som nya igen.

    SvaraRadera
  6. Vilken fin bricka:) och hjärtat passar jätte fint på dörren. Synd att du inte hade vit tråd...Du hade kunnat få låna av mig:) Har massor kvar, fast jag sytt egna kuddar idag...:)
    Ha en bra kväll
    Kram Annika

    SvaraRadera
  7. Åh, så fint det blev i vitt!! Dina silverbrickor är så fina och lökarna...

    Ha det gott!
    kram Camilla

    SvaraRadera