måndag 12 maj 2008

Kökshyllor!

Jag hade mycket och göra idag och inte har jag gjort hälften av det jag skulle men en hel del annat i alla fall. Jag möblerade om i vardagsrummet, men bilderna därifrån blev inte bra, ni får vänta lite med att se det. I köket började jag att plocka runt på hyllorna och satte upp en liten hylla jag hittade i ett skåp, den är i minsta laget men den får duga tills jag hittar en större. Några av de senaste loppisfynden har hittat sin plats.
Okey en bild kan jag visa från vardagsrummet, jag åkte till ett köpcentrum ikväll och då hade jag sån tur att jag hittade den lilla ljuslyktan som står på bordet för endast en tia, av märket Himla. jag vet inte om det syns med den är vit med stjärnor på och passar bra till kudden som jag också köpte idag!


Då var ledigtheten slut jag börjar jobba i morgon igen men hoppas att jag får lite tid på eftermiddagen att fixa lite ute med bland annat planteringshörnan.
Ha det bra alla bloggvänner och kul att ni tittar in här!
Kram malin!

4 kommentarer:

 1. Vackra saker på söta hyllor!!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker du har på dina kökshyllor! Ljuslyktan är ju jättfin.I bland har man tur.
  Ha det gott!
  Kram frida

  SvaraRadera
 3. Oj så mycket vackert! Visst är det väl kul att plocka om lite. Lite och lite, det sker mycket ofta hos mig! Kan inte hjälpa det. Mycket fina saker du hade på dina hyllor. Vilket fynd den lilla lyktan var!/Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Vad fint du har grejat! Man kan ju verkligen hålla på i evigheter att flytta om ibland. Men hyllan var jättefin.
  Ha en bra vecka! Nu är det vara halva kvar till ny ledighet!
  Kram Annika

  SvaraRadera