onsdag 14 maj 2008

Hem ljuva hem

Idag tänkte jag visa min pall som har fått nytt utseende, först förbättrade jag den med lite vit färg. Sedan målade jag dit Hem ljuva hem på den med grå färg. Resultatet blev bra även om det inte är raka linjer överallt. När jag börjar med något liknande så är jag väldigt ivrig och vill få färdigt snabbt vilket gör att resultatet inte alltid blir det bästa och i värsta fall får jag börja om. Men den här gången är jag nöjd!Nu ska jag gå och titta på Leila bakar på TV4 plus. Vilket härligt program med mycket smariga bakverk! Man får även mycket tips och inspiration av de miljöer hon är i.

5 kommentarer:

 1. Wow, vad fint du har skrivit! Har du gjort det på fri hand eller hur gick det till? Funderar på att sätta en text i samma teckensnitt ungefär, på vår huvudgavel men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...
  Ha det så bra!
  Kram A
  PS. Vi är ju ganska lika när det gäller genomförandet av projekt: snabbt men inte perfekt!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det blev! Har du textat själv? Jag känner igen mig så,brukar också vara ivrig med att få saker gjorda snabbt och då brukar inte resultatet bli så bra. Den här ska du verkligen vara nöjd med! Synd att vi inte har Tv4+ då hade jag med kollat Laila bakar.
  Kram frida

  SvaraRadera
 3. Jag är också väldigt ivrig, för ivrig ibland som du säger... Men din stol blev jättefin! Trevligt med texter! Hos oss krockade Leila med "någonslags" jädrans hockey...:O)

  SvaraRadera
 4. hej
  vad kul att du gjorde ett avtryck på min blogg så jag hittade till din fina sida!!

  Oj så söt pallen blev.. vilken makover!
  måste kika lite mer nu på din fina blogg..mycket att se!
  kram a-C

  SvaraRadera
 5. Å så fin din pall blev....:) Jag är också av den sorten att det skall gå fort det jag gör...Ibland dåliga resultat och ibland bra..:)Leila bakar hinner jag tyvärr sällan se men såg Leilas Jul som var kanon ...

  SvaraRadera