torsdag 15 maj 2008

Bröllop!


Jippi vi ska få gå på bröllop i år igen! I flera år har vi varit bjudna på bröllop, men i år trodde vi att vi inte skulle få gå på något. Men här om dagen kom en fin inbjudan till oss från en vän till min man som ska gifta sig, gissa om vi blev glada både för deras skull och för att vi ska få gå på bröllop. Vi själva gifte oss i somras den 14 juli så snart firar vi ettårig bröllopsdag, det var alldeles UNDERBAR dag. Blommorna på bilden är min brudbukett som min moster gjorde visst är den fin med härliga rosa rosor. Jag återkommer vid ett annat tillfälle med fler bilder från vårt bröllop. Men nu till den stora frågan vad ska jag ha på mig?......det är alltid lika svårt!

********************************************

Jag har fått lite funderingar på hur jag gjode när jag skrev på pallen. Jag önskar att jag kunde säga att det är gjort på fri hand men då ljuger jag......jag är inte så bra på att ljuga. Jag har skrivit ut texten på datorn och sedan kalkerat av den på pallen. Efter det har jag målat med en smal pensel. Lite svårt att få det helt rakt på sina ställen men jag tycker det blev lite charmigt när det inte är helt perfekt. I kväll har lillasyster varit här, vi tog det lungt och åt lite god? mat och fikade på mina cookies. Det var mysigt, det är alltid lika trevligt att träffa henne.

5 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att få på bröllop. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Så fin bulett! ja det där med klädsen är alltid ett dilemma men det brukar lösa sig.
    Hopas du får en trevlig helg!
    Kram frida

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du kikat in på min blogg. Vilken underbar blogg du har. Du hamnar under favortier direkt!! Kul med några fler från Örebro. Vilken fin pall du gjort. Du gick tillväga som jag gjorde med mina väggord. Men jag hittade en bra penna som jag kan tipsa om. Gå in på tips och inspiration.

    Ha de bra

    Annica

    SvaraRadera
  3. HEj igen,
    Jag såg att du hade en "räknare" för hur många besökare du haft och som är online. Hur fick du dit den?? VI har väl samma mall du och jag annars?
    Det vore kul att se om man har några som kikar in.

    God natt

    Annica

    SvaraRadera
  4. Godmorgon!!!

    - Ååååå,, vi ska oxå på bröllop.. Sambons kusin gifter sig!! Och jag är som du,, tycker att de ä jättekul.
    Och just den dagen,, så får man verkligen passa på att göra sig toppen fin. Och köpa någon fin klänning och snygga skor! Jag brukar dra till med lite löshår och naglar!! *fniss* hi,,, vi få la se.. Tycker iallafall om att få planera outfiten ...

    - Din bukett va jättemysig! då är ju du nästan nygift =)

    Kramar j

    SvaraRadera
  5. åh så roligt att få gå på bröllop!!

    Vi har vart giftai 14 år den 23 juli..så nästa år så får vi fira stort när det är 15 år!!

    Fina saker du visar i inläggen ..jätte fint har du gjort det på dina hyllor i köket..

    ha det så gott..
    kram anna

    SvaraRadera