onsdag 9 mars 2011

Spara eller slänga!

Nu har jag kommit till den punkten igen då jag känner att vi behöver städa och rensa ut här hemma i Ekebo. Varför har man så mycket saker?!? Jag tänker varje gång jag köper något nytt så ska något annat ut men det fungerar inte när man har vindsgarderober, källare och uthus. Allt sparas på hög men nu måste jag börja rensa. Har ingen lust att börja då jag vet att under några dagar kommer det att var ett totalt kaos här hemma tills allt har funnit sin rätta plats.

Något som ska sparas är skolplanschen jag köpt i höstas. Ha det gott!!

5 kommentarer:

 1. Härlig plansch!

  Jag lider också just nu av att vi har sååå mycket grejer som vi ändå aldrig kommer använda. Men... när man har ett stort förråd ute i garaget är det så lätt att bara kasta in allt där... Man tänker "jag ordnar det sen"
  Funderar på att ha gårdsloppis i sommar.

  Må så gott i blåsten!

  SvaraRadera
 2. Undrar VEM som släpar hem allt till oss;))
  Ibland är det inte så bra att ha mycket förvaringutrymme, bara att moffa in, o sen får man spunk när det är fullt!

  Kram C

  SvaraRadera
 3. Jag har också ganska mycket saker, men har rensat ut lite efter hand. Funderar på att sälja en del på loppis. Snygg skolplansch!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 4. Hej nu var det ett tag edan jag kikade in här.
  Känner igen problemet spara eller släng, vi är inne på slänga här just nu...

  Lotta

  SvaraRadera
 5. Här har du en till som behöver rensa ett stort gammalt hus med källare och vind. Usch vad jobbigt, men vi måste ta tag i detta. Vi gör ett ryck varje år, men har inte hunnit igenom allt än...
  Lycka till!
  Susanne

  SvaraRadera