fredag 9 oktober 2009

Lördagsmorgon!

Är det inte underbart att vakna upp en lördagsmorgon när det är lugnt och tyst i huset, skönt också när man vet att hela huset är nystädat. Ute är marken täckt av frost och julkänslorna ligger nära att plocka fram. Även om jag har lovat mig själv att inte plocka fram mina julinrednings tidningar tidigast i november. Några tända ljus brinner i köket och en brasa är tänd i kaminen. Inga stora planer för helgen utan man tar dagarna som de kommer och gör det man känner för just då. Kanske baka , ta en promenad, läsa inredningstidningar, besöka någon trevlig butik eller pyssla i trädgården.

♥ Trevlig helg ♥4 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt helg! Jag hoppas på något liknande, för det låter underbart. Och jag känner igen mig i det där med julen, men försöker hålla mig ett tag till även om det är svårt. :)

  Ha en riktigt mysig helg!

  Hälsningar
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt dag, bättre än så kan det absolut inte bli :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag kunde hålla mig längre utan tog fram julmagasinen i förrgår och började bläddra :)
  Fick massor med idéer om pynt och kanske är det lika bra jag började fundera redan nu, för allt tar så länge för mig att verkställa, hihi!

  Ha en mysig söndag!

  SvaraRadera
 4. Hej Malin!
  Precis en sådan helg hade jag. Underbart när man bara kan göra det man känner för. Jag väntar också lite till med alla inredningsjultidningar.
  Kram Susanne

  SvaraRadera