tisdag 15 september 2009

Drömmar!Det blev en liten bloggpaus tror jag men nu är jag tillbaka igen med lite inspiration. Har haft lite målningsprojekt att göra här hemma först ut var all läkt till huset. J och hans far höll på hela helgen med att byta fönster och sätta upp panel. Snart är det dags att sätta upp läkten och då är det ju bra om den är målad.... det var bara att kämpa på även om det var ett tråkigt jobb. En till tavla har kommit upp i köket den fick sitta under den jag tidigare gjort. Den här stämplade jag på i stället......snabbt och enkelt.

Vardagsrummet har inte genomgått någon stor förändring men lite nya detaljer har jag köpt som kuddfodral, krukor och en ram. Återkommer med bilder när jag är rikigt nöjd och fått tag i de saker jag tycker skulle passa in.

Har varit hemma med sonen igår och idag, han har jobbig hosta och ont i halsen.....tråkigt men hoppas han ska piggna till så han kommer iväg till skolan imorgon. Passar på att njuta av det vackra höstvädret som är prefekt för utomhus sysslor. Ha det gott alla som tittar in här och ett stort tack till er som skriver rara kommentarer det värmer.

4 kommentarer:

 1. Drömmar måste man ha!
  Vad fint med ljusa färger i ert hem. Kul att måla och pyssla och fixa till lite nytt. Det vill jag gärna se mer av.
  Ha en fin vecka i det fina höstvädret!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig tavla du stämplat! Hoppas sonen mår bättre nu. Hos oss har vi också varit krassliga...
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Så fina tavlor du har gjort!!!!
  Ha de gott kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. Så rara små tavlor...blir likte fikasugen också! :)

  Kram

  SvaraRadera