tisdag 21 juli 2009

Nya mattor!

Ja, jag lyckades hitta mattor efter lite letande. Nu är det bara en köksö som saknas i köket...vi får se om det blir någon sådan min man tycker inte att vi behöver någon. Men jag som lagar maten, bakar och pysslar i köket har ett stort behov av en sådan. Kanske jag lurar med honom till varuhuset i kväll.






I söndags var en god vän till mig här vi fikade, pratade och hade det mysigt. Hon kom med några presenter till mig. Först fick jag en pläd jag beställt på ett party jag var hos henne....sen hade hon med sig en fin liten lykta (visar den senare) och en sten som det står många kramar på :) Tack snälla S. Sen fick hon mig att registrera mig på Facebook.......hur nu det ska gå?? Kändes lite ovant..... mycket enklare och tryggare med bloggen vi får se hur långvarig jag blir där.





Lilla söta fjärilen köpte jag på Ugglebo förra veckan......som så tråkigt ska upphöra. Det blev ett ganska spretigt inlägg idag. Vi ses!

7 kommentarer:

  1. Hej! Ett så fint kök det är!!! Undrar var du köpt de fina stolsdynorna! Är det Mio?. Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej
    du har ett riktigt fint kök och dina nya mattor me like=)

    Ser att jag missat en del fina inlägg ifrån dig men jag kikar runt nu. Vad fina ni är på bröllopskorten.

    Ha en fortsatt härlig sommar
    Kramis Lotta!

    SvaraRadera
  3. Verkligen vackert kök! Jag förstorade upp bilderna och kollade nooooga ;)
    Gillar tapeten och önskar mig en sån där tallriksställning som du har.

    Må så gott! Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vilka snygga mattor, passar ju superbra i köket. Ert kök är så fint, lite avis. Vilken snäll kompis du har. Facebook blev jag också till slut medlem av efter mångas tjatande men det är ett bra sett att hålla kontakten med gamla vänner.
    Må så gott!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  5. Vi hade ingen köksö det första året vi bodde i huset, men nu använder vi den varje dag. Vääldigt praktisk, så det kan du hälsa mannen ;O) Så fin matta!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Godmorgon!
    Trevligt med nytt besök på vår blogg.
    Vilket fint kök ni har och jag bara ÄLSKAR mattorna.Såna mattor är jättesvåra att få tag på här i Finland.Kikar säkert in igen, ha de bra!
    Tant gredelin

    SvaraRadera
  7. Köket är såå fint. Var hittade du de fina mattorna?
    Kram Susanne

    SvaraRadera