fredag 12 juni 2009

Skolavslutning!

Efter en vecka med ett ständigt farande hit och dit är det nu äntligen fredag och första dagen på sonens sommarlov. Skönt tycker nog både han och jag. Hans skola hade avslutning i går kväll och idag var det asvlutning på skolan jag jobbar på. Båda firas utomhus på en amfieteater som är otroligt vacker, stämningsfullt med all grönska runt omkring. Eftersom den är utomhus är man beroende av vädret. I går kväll var det bra väder och avslutingen blev lyckad. Alla barn var så duktiga att sjunga dansa och spela. Idag fick man flytta avslutningen till en stor lada eftersom det regnade...tråkigt då den inte ger samma känsla. Men nu är det sommarlov....jag ska jobba två veckor till sen har jag semester......det ska bli skönt!

Hur går det med köket då? Jo, större delen av köket är färdig tapetserat, sen är det golv och lister som ska dit. Målet är att allt ska var klart till midsommar och då menar jag en hel del inredning också som gardiner, lampor, kuddar och möbler. Vi får se om vi hinner med allt. Ha en skön helg!

5 kommentarer:

 1. Visst är det stämningsfullare med en skolavslutning i solsken. Här var det skolavslutning i går i spöregn. Men nu är det i varje fall sommarlov för alla barn härligt!!!
  Själv jobbar jag nästa vecka sedan är jag ledig, då ska njutas till tusen.
  Krm Lotta!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med skolavslutning utomhus, om vädret är fint. Vi hade på vår skolgård i fredags och just då duggregnade det, så det var tur ändå...vid lunch spöregnade det. Så stackars alla studenter. Igår kväll tittade vi på balen och då var det uppehåll. De var så vackra:-)
  Ha det gott!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Så härligt med skolavslutning, det var längesedan man var på en sådan. Nej vädret har ju tyvärr inte varit det bästa hoppas det vänder nu så vi får fint till midsommar i alla fall.
  Jag ser fram emot att få se ert nya kök det kommer säkert att bli jättefint!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 4. Grattis på din stora dag!!
  Kram från Staveläng

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack så mycket för hälsningen. Hoppas allt är bra och att du har haft en trevlig midsommar!
  Kram Frida

  SvaraRadera