onsdag 8 april 2009

Vårfint!

Tyvärr har jag inte hunnit bloggat så mycket senaste tiden. Det beror på många olika saker bland annat jobbet med föreläsningar och tjejkväll men också köksbygget och alla inköp till det. Vi har äntligen beslutat oss och beställt vitvaror, det blev något dyrare än vi räknat med men då får vi verkligen det vi vill ha. Golvet är köpt och det blev matt ek parkett, mycket snyggt! Bänkskivor är beställda de också i ek, tapetprover har jag hemma just nu, och det lutar åt Sandbergs tapet Wilma, om ni vet hur den ser ut. Bilder kommer på den en annan dag. Mellan allt shoppande och jobbande hann jag faktiskt att var ute i trädgården i början av veckan när det var toppen väder ute, då lyckades jag göra lite fint på verandan. Kanske inte så påskigt med rosa men lite fjädrar blev det i alla fall. Idag ska jag ta tag i en stor tvätthög, träna lite och förberedda inför helgen då vi ska fira min pappa som blir sextio år. Hipp hipp hurra pappa!5 kommentarer:

 1. atenestiGo middag! Det ska bli härligt med lite påsk ledighet.. Vi ska vara hemma & grejja göra klart med alla lister vi har kvar i sov rummet..
  Annars ska jag bara njuta..hoppas solen tittar fram.. Ha en trevlig påsk kram:Helen

  SvaraRadera
 2. Så vackert du har gjort med alla blommor :)

  GLAD PÅSK!!!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Det blev väldigt vårfint hos er.
  Visst blir man nöjd när man fått pyssla och göra fint.
  Glad påsk!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. God morgon Malin och tack för påskhälsningen. Önskar dig och din familj det samma. Tjyvsitter på bloggen, är på jobbet nu.;)
  KRam Annika
  Ps så fint med blommorna som lyser upp, ser verkligen härligt ut.

  SvaraRadera