söndag 12 april 2009

Min sons favoriter!

Efter en helg på Vildmarkshotellet vid Kolmården är jag nu utvilad för att fortsätta med köket. Vi har haft en underbar helg med trevligt sällskap och god mat. Hela lördagen gick vi inne på kolmården och tittade på djuren, min sons favoriter var de små killingarna som man fick gå in och klappa. Han hade gjort vad som helst för att få ta med sig en sån liten hem tror jag. Pappa blev ordentligt firad och så blev det mycket bad och avslappning på SPA avdelningen så nu är vi redo att sätta fart med köket igen. Så idag ska det målas, sätta upp skåp och luckor. Kanske jag kan visa er lite bilder senare idag........Min knoppbräda har nu blivit vit, jag har funderat ett tag på om jag skulle måla den eller inte. Men nu är det i alla fall vit.....5 kommentarer:

 1. Hej! Vilken skön helg att vara på Kolmården och strosa omkring i det fina vädret...Vad kul att börja med köket -husets hjärta... Good luck kram:Helen

  SvaraRadera
 2. Hej! Gud så söt liten killing. Jag förstår att din son hade svårt att slita sig från en sådan goding. Kul att gå och strosa på kolmården. Vi var där för några år sedan fast det kommer inte mina pojkar ihåg. Lite för tidigt fast jag kommer ihåg att de tyckte om det då, så ibland får man tänka här och nu, inte att alltid att de ska minnas. Åh bygger ni nytt kök, vill oxå... Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig helg! Har faktiskt kolmården i våra sommarplaner efter att ha tittat Wild Kids nu i vinter... :O)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja visst var det härligt, som J sa när vi kom hem "Jag längtar redan tillbaka dit".
  Vad kul det var att se hur det går för er i köksbygget. NI måste blir jätte nöjda. Ha det så bra i veckan kram Emma

  SvaraRadera
 5. Låter som ni haft det riktigt mysigt! En riktig liten goding, hade inte heller tackat nej till en sån!;-)
  Den där tapeten är så jäkla snygg!!
  Om du vill ha bilderna bredvid varandra så välj ingen layout och små bilder, sen är det bara att klicka å dra! Lätt som en plätt!;-)
  Kram Nettan

  SvaraRadera