tisdag 3 mars 2009

Orkidé
Har länge gått och funderat på om jag skulle köpa en orkidé. Är inte så bra på att sköta orkideér men jag hoppas att jag ska lyckas med denna. Ska inhämta lite goda råd från grannen om hur man ska sköta dem hon är bra på det.

I morgon är det dax att beställa kök........har faktiskt lite beslutsångest...har jag valt rätt luckor? ska jag välja en annan bänkskiva? lådor eller skåp ja, det är inte så lätt att bestämma sig. Men nu måste vi beställa om vi ska ha ett färdigt kök innan sommaren. Men vita luckor, bänkskivor i bok, vit fläktkåpa med öppna hyllor runt om....ja, det kanske inte blir så tokigt......

Ha det gott i vår vädret??!!??

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken vacker orkide du har köpt. Dem är inte alls så svåra att sköta jag brukar bara ge mina en skvätt vatten med en vattenkanna sedan kan man ju doppa hela krukan också om man vill och ge dem lite orkidegödning i bland.

  Lycka till!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Det är jätte lätt med orkideer..vattna dem en gång i veckan..inte så mycket och de står sig länge.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så roligt att beställa kök, fast jag förstår din vånda...:) Är det rätt blir det snyggt mm och så brukar ju priset ha en betydelse i alla fall i mitt hushåll. Är fortfarande i valet och kvalet vad gäller golvet och för att inte tala om vardagsrumsmöbler. Här är det förkylt fortfarande men mycket mer piggt, så innan helgen skall nog barnen vara friska.

  Din orkide är ljuvlig, jag tycker dom är bland de vackraste blommor att ha inne, fast jag är inte heller någon stjärna på att sköta dem. Du skall se att du lyckas med din:)
  Roligt att du också snart firar ett år:
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hihi..va lustigt, precis den krukan visar jag idag! Köpte den förra veckan, jättefin tycker jag! Gillar din tapet skarpt oxå! Å köket låter ju jättefint..men visst är det svårt med stora beslut! Ä ju inget man gör om i det snartaste i gen!
  Kram Nettan

  SvaraRadera