torsdag 15 januari 2009

Vitt porslin!

Jag har blivit mer och mer förtjust i vitt porslin har jag märkt. Det har smugit sig in lite då och då i vårt hem. Här är ett litet smakprov på det jag har. Hoppas ni alla har det bra och kul att ni tittar in här även om jag inte är så flitig just nu.

På hyllan i köket står min favoritserie med hjärtan på.



Här är loppisfynd blandat med nytt från Ikea!




Dessa skålar fick vi i bröllopspresent, gillar de väldigt mycket.



6 kommentarer:

  1. Så vackert på din hylla!
    Jaa, jag kan då inte förstå varför jag nångång överhuvudtaget köpt nåt annat än vitt porslin...? Nu har jag ju en del blåa tallrikar och gröna glas mm. Visst använder vi dom, men det är ju inte lika snyggt att ställa fram för syns skull precis :P
    Ha en fin fredag i morgon! A-C

    SvaraRadera
  2. Det var en fin samling vitt prslin du har, mysig hylla. Jag misstänker att det kommer att blien del vitt porslin hos mig med när jag får eget.
    Hoppas du får en trevlig helg!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  3. Har också mer och mer övergått till vitt porslin. Fast jag har en hel del bla blått porslin också, så ibland brukar jag kombinera, så de alla skall få va i användning...;O) Gillar serien med hjärtan på! Ha en trevlig helg! Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Så fint så fint!! Å jag gillade det lilla fågelbordet i hörnet! Väldigt charmigt!! Å pallen ä ju underbar! Ha en bra helg!!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  5. Hejsan.
    Vad fräscht och snyggt det är med vitt porslin.Och så fint du har det här på din blogg.
    kramar Anette

    SvaraRadera