onsdag 19 november 2008

Chokladprovning!Nu börjar det bli dags att plocka fram julen här i Ekebo. Jag har faktiskt inte plockat fram någonting här hemme ännu, utan jag ska försöka hålla mig till nästa helg. Vi får se om jag lyckas. Köpte lera på panduro i helgen som blir som keramik när den torkat, sonen och jag har pysslat gjort hjärtan och stjärnor som jag ska sätta lite här och där. Men tyvärr är det alldeles för mörkt när jag kommer hem så inga bilder på det heller. Ni får hålla tillgodo med lite bilder från tidigare år. Endel bilder som jag tagit utan en tanke på någon blogg, min son har också tagit någon av bilderna.

I tisdags var grannen och jag på Tjejkväll på Järn och färg affären i närheten, vi fick lära oss om hur man tapetserar och vilka olika maskiner man använder när man ska borr i olika material och vilka skuvar och plugg man ska använda. Så jag tror att jag har lite mer koll nu i alla fall. Men det jag gick dit för var chokladprovning som de även hade. Vi fick smaka flera olika choklader med olika halter av kakaomassan. Mycket gott!!

1 kommentar:

  1. Chokladprovning låter ju inte fel. Det är inte lätt att fota nu det tycker inte jag i heller vissa dagar blir de aldrig ljust.
    Kram Frida

    SvaraRadera