söndag 22 juni 2008

Trollslända!

Tyvärr blev det inga loppisfynd i går, grannen och jag tog en tur men det var stängt på de loppisar vi var i väg till...trist. Men idag har jag varit och shoppat lite och jag hade tur och hittade en super fin klänning som jag ska ha på bröllopet vi ska på i juli. Sen köpte jag två koppar och en skål i samma serie som tekannan jag fick när jag fyllde, det blev lite inredning till husvagnen en kudde, en rosa bricka och en duk. Tyvärr inga bilder på det ........det kommer en annan dag. Då var helgen slut och det är bara att börja jobba igen det känns som en evighet till semestern....tre veckor kvar. Tänkte visa lite blommor som står på min trapp jag har även försökt mig på att göra en trollslända! Ha det gott kram malin!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilka fina bilder, gillar trollsländan. Tre veckor kommer att gå fort ska du se!
  Hoppas du har haft en trevlig midsommarhelg!
  Kram frida

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig slända! Passar perfekt bland fina blommor...:O) Min semester börjar redan om en vecka, men när jag börjar jobba igen har ju du en del kvar av din....:O)

  SvaraRadera
 3. Jättefin slända! Det är så fint med lite pynt i krukorna :)
  Om en vecka får vi nyckeln till huset och jag kan gå in och ta lite kort och visa! Denna veckan kommer aldrig att ta sluuut!!!
  Ha en bra dag!
  Kram Annika
  Hoppas husvagnen blir fin med de nyinköpta sakerna!

  SvaraRadera
 4. Hej! Malin vilen söt liten trollslända du har. Du också en sen semester, min börjar den 28/7 och varar i två veckor synd om oss :( eller den som spar han har, eller den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:)..Vi har vår kvar när de andra har haft sin....hihi..
  Har fixat klart med husvagenen nu så lite snabbt får det nog gå dom här veckorna....:)
  Ha en bra kväll
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Hejsan igen!
  Jag har en överraskning till dig på min blogg ;)
  Kram

  SvaraRadera