måndag 26 maj 2008

Vardagsrum!

Hallå på er hoppas ni haft en skön helg. Det har jag haft, umgåtts mycket och firat morsdag. Jag själv blev firad med frukost på sängen och så fick jag Leila Lindholms bok "a piece of cake" av min älsklingar, tack tack! Den är verkligen underbar med många härliga recept och mycket fina inspirerande bilder. Så nu ska det bakas, tanken på att gå ner i vikt är nu som bortblåst:)

Idag tänkte jag visa bilder från vårt vardagsrum, där jag ständigt har nya tankar på hur jag vill ha det. Ena dagen vill jag ha allt vitt, andra lite mer New England och i bland lite orientaliskt. Ser jag en bild på ett fint vardagsrum vill jag genast gör om. Men nu är jag tillbaka i samma tankar som jag hade när vi flyttade in huset och rustade rummet. Vita väggar, mörka möbler och detaljer i glas, vitt, grått och silver.
Bordet kommer från min mans morfar, han har berättat att när han blev döpt så använde man detta bord som dopbord. Det är kul med möbler som det finns en historia bakom. Vi fick ta hem det till oss när de flyttade från sitt stora hus, men på det villkoret att jag aldrig målar det, jag tycker att det är väldigt fint och behåller det gärna som det är det. Det passar väldigt fint in i vårt vardagsrum till de andra möblerna.

4 kommentarer:

 1. Ni har ett jättefint vardagsrum, och det lilla runda bordet var sött. Lite roligt att du fick lova att inte måla det vitt:-)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!Vilket fint vardagsrum ni har. Roligt med historian om bordet. Fint du hade skrivit till din mor nedan.
  Hoppas du har haft en bra måndag!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. Så himla fint ni har de :)

  Kramar j

  SvaraRadera
 4. Tycker ditt vardagsrum är jättefint, är också en sådan som ändrar mig hela tiden....Ibland skall allt vara vitt för att i nästa stund vara mörkt...Gillar din blandning av ljust och mörkt....
  Ha en bra vecka..
  Kram Annika

  SvaraRadera