torsdag 1 maj 2008

Loppisrunda!!

Idag har grannen och jag varit på loppisrunda, tanken var att vi skulle besöka ett loppis men det blev fyra stycken när vi var klara och vilka fynd vi gjorde! Vi hittade ett nytt ställe där vi aldrig tidigare hade varit....de hade otoligt mycket saker. Jag köpte tallrikshyllan för helt otroliga 20kr, visst den behöver fixas lite och målas men fin ändå, de båda lådorna kommer därifrån och lite små glas. Såklart blev det ett litet hjärta också det är rött eller numera vitt, det håller på att torka. Jag fann en liten almanacka som är daterad 1878...... Den lilla vikten för 10kr och lite annat smått och gott!! En super lyckad loppistur tack vare grannen som tog med mig!
6 kommentarer:

 1. Vilka loppisfynd...tänk om jag hade en granne som släpade med mig till någon loppis - har lite svårt att komma iväg känns det som! Trälådan - är hur snygg som helst! Va fint du gjort med spetsarna i glasburkarna...
  Kramis
  //Siv

  SvaraRadera
 2. Oj så fina saker det fanns på loppis! Vilken tur med grannar som också vill åka på loppis!

  Jag hittade en gammal låda hemma hos mamma och pappa, men den var smutsig. Försökte med sandpapper att bättra på den lite. Men så kom pappa med förslaget att tvätta den med högtryckstvätten! Den skulle minsann fixa lådan så den blev lite finare! Sagt och gjort... trycket försvann på en sida innan jag hann stoppa honom! Och träflisor står ut överallt!
  Det är min pappa i ett nötskal. Allt som ska fixas ska fixas med en maskin och det ska göras snabbt och ordentligt. Men det är ju en himla rolig historia och pappa är ju den bästa pappan jag vet :)
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 3. Tack för besöket och för din hälsning !
  Vad många fina fynd du gjorde, kul !

  Ha en härlig helg !
  kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Att inreda en husvagn...hmmm - det är faktiskt inte så lätt men jag tror att jag såg ett tema ganska snart i husvagnen. Det mörka träet på skåpen och stuket på klockan, lamporna och knoppar t.ex. Allt detta såg jag i marint tema. Husvagnen utanpå är ju röd och vit. Förtältet är rött och ljusgrått.
  Jag började med att byta gardiner förra sommaren. De blev vita - en enkel basfärg. Det var mycket mönster överallt tidigare så det gjorde att jag valde att ändra mönstrade dynor till enfärgade. Jag bytte skärmen på taklampan vilket gjorde stor skillnad.
  Har du ljust trä eller mörkt på skåpen?
  Kramar A

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med loppisfynd!
  Vilka härliga lådor du köpt - och almenackan var fin!

  Jag var på Sveriges största loppis igår!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 6. Fina grejer...:) gillar speciellt sockerlådan och dokumentet/brevet. Vilken lyckad loppis tur du haft.....Kram Annika

  SvaraRadera