onsdag 21 januari 2009

Har länge gått och tittat på en tidningskorg till vardagsrummet. Har tyckt att de var lite för dyra men nu äntligen hittade jag en som passade min plånbok. Vit och fin var det också. Jag kan lätt tröttna på saker och har de då kostat mycket så är det inte lika lätt och byta ut eller ställa undan i någon garderob. På tal om det så har vi nu börjat med vår renovering av köket. Vi har plockat ut alla saker från datarummet, som ska vara en del av köket. Vilket betyder att jag fått tömma alla skåp och garderober jag haft där.......hade väldigt mycket saker ...... som nu står utsprida lite överallt i huset. Datorn står fortfarande kvar i rummet lite tråkigt att sitta och blogga i från ett rum där tapet och väggar är bort på vissa ställen. Men i morgon kommer elektrikern och hjälper oss då kan vi flytta datorn till ett annat rum....skönt. Nu ska jag titta in hos er andra. Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

 1. Jamen - det är ju en sån korg jag har önskat mig länge också, men den enda gången jag fått syn på en var den för dyr...
  Så grattis till inköpet ;)
  Spännande med köksrenovering - man hoppas ju förstås att få se många bilder med tiden!
  A-C

  SvaraRadera
 2. Va roligt med nytt kök.... Nej jag hinner inte alls så mycke som jag skulle vilja... Ha en bra kväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Himla snygg tidingskorg! Grattis! Va kul med lite renovering! Fast det är lite jobbigt när allt blir upp å ner, sitter oxå i en byggarbetsplats å bloggar för tillfället!!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 4. God kväll vännen.
  Vilken fin och praktisk tidningskorg. Och så roligt att ni börjat med renoveringen, fast jobbigt gissar jag.
  Ha det bra.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Den där modellen har jag aldrig sett.......cool!! ;o)
  Åhhh, vad jag skulle vilja rusta i köket jag också.
  Lycka till med det!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Oj vilken bra tidningskorg som man kan ta med sig vart man vill sitta och bläddra i alla fina tidningar, snygg var den oxå.
  Kram/Ingela.

  SvaraRadera
 7. Hej! Snygg tidningskorg! Var hittade du den?

  SvaraRadera